17 år gammel telefon bliver årets gadgethit

Gadgets: De fleste husker Nokias storhedstid i 00’erne, og mange danskere havde også en Nokia 3310. Den relanceres nu i et nyt design, der tager kampen op mod de moderne smartphones. Og så er den bærbare computer, som vi kender den ved at være fortid. Se med i videoen, hvor fremtidsforsker og gadgetguru Preben Mejer giver et skarpt indblik i de største afsløringer og fremvisninger fra årets Mobile World Congress i Barcelona. 09. marts 2017 - kl. 01.37 Del på Facebook Skriv kommentar
luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.