Har ikke haft rigtigt arbejde siden 1998: Har behov for julehjælp

Far til autist-søn: - Hvis jeg skal kunne holde en ordentlig jul for min søn, er jeg afhængig af at kunne få hjælp, siger Dan Grewy Kallesøe, der er enlig far til Alex på 10 år, og grundet kontanthjælpsloftet mister 2350 kr. per måned

Leveret af / Ekstra Bladet / 30. november 2016 - kl. 05.10 Del på Facebook Skriv kommentar
luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.