Horoskop for Vægt

23. sep - 22. okt

Månedshoroskop, marts 2017

Den 3. marts begynder din tegnhersker, Venus, at bevæge sig retrograd, hvilket den gør fem gange på otte år. Det er en betydelig begivenhed og det vil du bemærke hvis du kigger på problemer i dine forhold i de sidste otte år. Du er måske gået for vidt i din relation til en anden person og har besluttet et tilbagetog, måske fordi du endnu ikke havde resurserne til at klare den risiko og følgevirkningerne. Det er også muligt at du har et problem på jobbet, som vil kræve en stor indsats fra din side. Når det er klaret kan du samle op derfra hvor du slap.

I øjeblikket handler alt om hvordan du klarer dine relationer til andre og der er en masse dynamik og måske en uforudsigelig udvikling. Partnere, eller mulige partnere, oplever måske at de er mere afhængige af dig, lige der hvor du troede du kunne stole på dem – penge eller dele problemer kan komme til overfladen, hvilket muligvis sår tvivl i dit sind.

I løbet af de sidste ti dage af marts vil du sikkert opleve at du befinder dig i en konference med folk som har mange ideer omkring din situation, og når nymånen mødes med Venus den 28. vil der være lavet beslutninger om hvordan tingene skal gå videre. For dig betyder det at du skal sætte nogle planer på hold og gå tilbage for at hjælpe nogen. Det er en tid hvor du er nødt til at klare to forskellige territorier – et i fortiden og et i fremtiden.

Dagens Horoskop