Horoskop for Tvilling

21. maj - 20. jun

Månedshoroskop, marts 2017

Den første halvdel af marts optages af krav fra dit professionelle liv, som kan være mange og forskellige krav og temmelig forvirrende. Men det er en god tid til fantasifuldt arbejde, marketing, medier og lignende, har ideerne det med at opløses og være svære at føre ud i livet. Det er godt at være den visionære chef, men visionære personer kan også ledes på afveje af deres drømme. Det der virker i starten af marts er at undersøge dine drømme og slippe af med de mest urealistiske, således at du kan koncentrere dig om dem der har optimal effekt.

Der er en betydelig ændring af fokus i midten af marts, når din tegnhersker, Merkur, går ind i Vædderens tegn og starter på en ny stjernetegns cyklus. Der er langt større klarhed på det tidspunkt, og du er klar til at tage nye initiativer, endda selv om der er risiko for at vække kontroverser eller modstand. Omkring weekenden den 18. mødes du med en gammel ven, som har nyt om et forhold. Denne person har måske afblæst noget vigtigt, og du har måske en ide til hvordan denne forandring skal klares.

Slutningen af måneden kommer med et væld af begivenheder i dit sociale liv, og du vil sikkert opdage at du befinder dig i en meget kontroversiel situation. Du og din partner har måske modstridende synspunkter til den tid, ikke mindst fordi du insisterer på at have plads og frihed til at gøre og sige hvad du vil.

Dagens Horoskop