Horoskop for Skorpion

23. okt - 20. nov

Månedshoroskop, marts 2017

Marts starter produktivt i dit arbejdsliv, mens du forsøger at skabe mere orden og organisation efter en tid med dramatik og ret destabiliserende aktiviteter. Du har haft så travlt, at du ladet andre mennesker bag dig, eller i det mindste med tvivl om det var klogt at følge dig i dit forehavende. Det betyder at der er mennesker du ikke længere kan stole på, og at rollerne på jobbet er nødt til at blive justeret.

Den 10. marts kommer der en fokus ændring. Det er nu tid til at konsolidere fremgangen, og det er vigtigt at du finder ud af hvad folk har brug for, og justere ind til det. På dette tidspunkt opdager du nok at du befinder dig i en sårbar situation, og at kolleger og partnere er lige så svage og måske på tilbagetog. Hvis I kunne bytte roller – lade andre om diplomatiet, mens du begraver dig i det arbejde der skal gøres, så ville det hjælpe. Det meste af måneden befinder du dig ikke i en situation hvor det er dig der fyrer skuddene af, og dem der skal træffe beslutningerne bliver ved med at ændre mening.

Slutningen af måneden er en meget aktiv tid på jobbet og der sker en masse. Folk der har været for hurtige til at træffe beslutninger, brænder fingrene fordi de brænder lyset i begge ender, men der vil være mindst en kollega som har kapaciteten og indflydelsen til at tage føringen.

Dagens Horoskop