Horoskop for Løve

22. jul - 22. aug

Månedshoroskop, marts 2017

Marts starter med en konjunktion mellem din tegnhersker, Solen, og den mystiske planet Neptun, som belyser vigtige langsigtede udviklinger som fremhæves af solformørkelsen i slutningen af februar. Dette handler om sikkerhedsproblemer som har dyb indflydelse på dit følelsesmæssige plan, forbundet til både intime relationer og økonomi. Der er ting i forbindelse med andre mennesker, som du aldrig kan få kontrol over, og det der kræves af dig er en tro på andre mennesker og tro på universet. Som man siger: Alt bliver godt til slut, og hvis det ikke er godt endnu, så er det ikke slut endnu.

I midten af marts er der mere fokus på udviklingen i karrieren, og det er tid til at gøre en indsats for at styrke din position. Det er muligt at lederskabet er svagt på det tidspunkt, og det er også muligt at den form for rådgivning du får ikke er værd at lytte til, især hvis det er baseret på rygter og udokumenteret frygt.

Når solen bevæger sig ind i Vædderen den 20. marts begynder tingene virkelig at ske for dig. Omkring det tidspunkt kan du forvente et møde med en person hvor du har forsøgt at undgå en konflikt, men det ser ud til at der er mange kontroverser. Dette kan have at gøre med rejser, uddannelse eller noget lovmæssigt. Da dette er en tid, hvor du har nogle nye pioner ideer, er resultatet alt i alt, at du vil få større indflydelse og skabe stærke alliancer.

Dagens Horoskop